Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

MAC AUDIO – APM Fire 16.2

39,00
   Διπλή ομοαξονικό ηχείο, 220W, 16,5εκ Η ισχύς και η ευελιξία των ηχείων APM FIRE είναι η βάση για τον

HERTZ – Uno X 165

49,90
Για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες εγκατάστασης, χωρίς να εγκαταλείψει την ποιότητα και την απόδοση Hertz, τα ομοαξονικά ηχεία αυτοκινήτου Uno X 165 σχεδιάστηκαν με μεγάλη προσοχή για να παρέχουν γραμμική απόκριση συχνότητας και να εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία. Ένας μαγνήτης νεοδυμίου, μεγάφωνο tweeter PEI, ενσωματωμένο crossover, περίβλημα TPU (από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη) και κώνος συμπιεσμένου χαρτιού παρέχουν τη βέλτιστη σχέση μεταξύ ευκολίας εγκατάστασης και ήχου με δυναμικές και συναισθηματικές επιπτώσεις.

HERTZ – Uno K 130

69,90
Το σύστημα K 130 Uno διαθέτει ένα tweeter 24 mm (0,9ˈ) διάφραγμα Neodymium με θόλο PEI, για μια λαμπρή αναπαραγωγή υψηλών συχνοτήτων σε μικρό μέγεθος. Ο δακτυλιοειδής ακουστικός φακός έχει βελτιστοποιηθεί για εξαιρετική απόδοση εκτός άξονα, διασφαλίζοντας μια ακριβή στερεοφωνική εικόνα. Τα γούφερ 5 ιντσών διαθέτουν κώνο με συμπιεσμένο χαρτί με αφρώδες περιβάλλον, για υψηλό SPL και συμπαγές μπάσο. Το πηνίο φωνής woofer 25 mm (1) που οδηγείται από μαγνήτη φερρίτη υψηλής πυκνότητας προσφέρει εξαιρετικά δυναμικό χειρισμό ισχύος για έναν ισχυρό ήχο χωρίς παραμόρφωση. Το crossover 6dB / Oct ενσωματώνεται στην καλωδίωση τουίτερ για εύκολη αναβάθμιση OEM.

HERTZ – Mille MPK 165.3 Pro

288,00
Το σύστημα ηχείων αυτοκινήτου MPK 165.3 έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει ευρεία ανταπόκριση στις χαμηλές συχνότητες ακόμη και σε αυτοκίνητα χωρίς χώρο για υπογούφερ.