Βλέπετε 1–12 από 15 αποτελέσματα

Audison Prima AP 4

79,00
To AP 4 της Audison είναι ένα midbass ηχείο που προσφέρει πολύ μεγάλη απόκριση συχνότητας, τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές συχνότητες, σε συνδυασμό με υψηλή απόδοση και διαθέτει πηνίο φωνής 25 χλστ. καθαρού χαλκού για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ισορροπία στις περιοχές μέσης συχνότητας.

Audison Prima AP 5

89,00
Το Audison AP 5 διαθέτει πηνίο φωνής με καθαρό χαλκό 32 mm, για χειρισμό υψηλής ισχύος και εξαιρετικό έλεγχο χαμηλής συχνότητας.

HERTZ – Cento C 165

89,00
Επενδύθηκε πολύς χρόνος στην έρευνα του τέλειου υλικού για τους κώνους γούφερ C 165: μέσα από μια μακρά διαδικασία προσαρμογής των υλικών επιλέχθηκε το SPP-M (Semi Pressed Paper-Mica) , το οποίο διατηρεί τον φυσικό ήχο του ημιπρεσαριστού χαρτί και το ενισχύει με τη σκόνη Mica βελτιώνοντας την ακαμψία. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ελαφρότητας και απόσβεσης , απαραίτητη για μια ισχυρή και ελεγχόμενη εκπομπή . Ο υπερμεγέθης μαγνήτης φερρίτη παρέχει εξαιρετικό έλεγχο ακόμα και σε υψηλότερες εκδρομές

HERTZ – Cento C 165L

89,00
Η σειρά Cento επεκτείνεται με το γούφερ C165 L, με τη χρήση μη συμπιεσμένου χαρτιού για την κωνική μεμβράνη , μια επιλογή που δίνει σε αυτό το στοιχείο φυσικό ήχο, με συμπαγείς και ελεγχόμενες χαμηλές συχνότητες . Η ενίσχυση της μαγνητικής ομάδας μαζί με το συγκεκριμένο πηνίο φωνής ευρείας διαδρομής επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση της εκδρομής του γούφερ διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και στα πιο απαιτητικά μουσικά περάσματα.

HERTZ – Cento C 165F

89,00
Η εγκατάσταση γούφερ μετά την αγορά σε εργοστασιακές τοποθετήσεις που περιορίζονται από μειωμένο βάθος είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που αναγκάζει τους ειδικούς να κάνουν περίπλοκες μηχανικές αλλαγές, παρατείνοντας σημαντικά τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας. Το νέο επίπεδο προφίλ γούφερ C 165 F της σειράς Cento είναι η λύση, χάρη σε ένα εξαιρετικά λεπτό καλάθι με μειωμένο βάθος που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και στα πιο προβληματικά σενάρια OEM, ευρέως διαδεδομένα στα αυτοκίνητα νέας γενιάς. Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, μέσω μιας εκτεταμένης διαδικασίας σχεδιασμού κατάφερε να επιτύχει υψηλές επιδόσεις ακόμη και με τη λειτουργία εξαιρετικά λεπτού καλαθιού. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στη βελτιστοποίηση της ομαδικής εκδρομής για κινητά και τη νέα σχεδίαση της γεωμετρίας του κώνου και του δοχείου σκόνης. Όπως και τα άλλα εξαρτήματα της σειράς Cento, η χρήση του SPP-M (Semi-Pressed Paper-Mica) παρέχει στο C 165 F έναν ελαφρύ και άκαμπτο κώνο ταυτόχρονα που εγγυάται υψηλή απόδοση και εκτεταμένη απόκριση συχνότητας.

Audison Prima AP 6.5

99,00
Το Audison AP 6.5 διαθέτει πηνίο φωνής με καθαρό χαλκό 32 mm, για χειρισμό υψηλής ισχύος και εξαιρετικό έλεγχο χαμηλής συχνότητας. Όλο το γούφερ δεν χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο για να μεγιστοποιήσει την απόδοση: το προφίλ θόλου έχει βελτιστοποιηθεί με το Vibrometer ανίχνευσης R & D Klippel για να αποκτήσει μια βαθμονομημένη συχνότητα αποκοπής χαμηλής συχνότητας. Το surround διαθέτει το αποκλειστικό ρηχό προφίλ “Triple Wave”, για μέγιστη γραμμική απόκλιση.

Audison Prima AP 6.5 Ω2

99,00
Το Audison AP 6.5 Ω2 woofer αναπτύχθηκε με ονομαστική αντίσταση 2Ω με σκοπό την εκμετάλλευση όλης της ισχύος που διατίθεται από τον ενισχυτή AP8.9 bit ικανό για 65W σε φορτίο 2Ω. Για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του woofer με 95 dB, χρησιμοποιήθηκε ένα πηνίο ύψους περιέλιξης 10 mm με διάμετρο 25 mm, ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα πιο ελαφρύ πηνίο, παρέχοντας παράλληλα μια γραμμική εκτροπή 2,8 mm υψηλότερη από αυτή του AP 6.5 (4Ω) , εξασφαλίζοντας έτσι υψηλές τιμές SPL με ελάχιστη παραμόρφωση ακόμη και σε υψηλά επίπεδα ακρόασης. Για να επεκταθεί το εύρος συχνοτήτων του γούφερ σε χαμηλές συχνότητες μέχρι 50 Hz, έχει επιλεγεί μια συχνότητα συντονισμού 75 Hz, επιτυγχάνοντας εξαιρετική έξοδο χαμηλής συχνότητας ακόμα και χωρίς τη χρήση υπογούφερ.

Audison Prima AP 8

149,00
Για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με ένα γούφερ 8 ιντσών ως τυποποιημένο εξάρτημα OEM, το τεχνικό τμήμα της Audison ανέπτυξε το Prima AP 8 το οποίο, χάρη στην ευρεία επιφάνεια εκπομπής, παρέχει υψηλότερη ενέργεια στην περιοχή χαμηλών συχνοτήτων, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση όταν η χρήση υπογούφερ απαγορεύεται λόγω περιορισμένου χώ

HERTZ – Mille Pro MP 165.3 Pro

149,00
Χάρη στις τεχνολογίες V-cone® και Boundary Free Surround, τα MP 165.3 ακουστικά woofer αυτοκινήτου διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά διασποράς και παράγουν υψηλό SPL με συμπαγείς διαστάσεις, εξασφαλίζοντας μια ευρεία ανταπόκριση χαμηλής συχνότητας, ακόμη και σε αυτοκίνητα χωρίς χώρο για υπογούφερ.

HERTZ – Mille Pro MP 165P.3 Pro

159,00
Οι ηλεκτρο-ακουστικές παράμετροι του MP 165P.3 Pro έχουν σφυρηλατηθεί για να αποδώσουν τον καθαρό και συμπαγή ήχο ενός αυθεντικού μεσαίου μπάσου, σχεδιασμένο για μεγάλα δυναμικά συστήματα.Το πηνίο φωνής με γενναιόδωρο ύψος 14 mm, έχει ονομαστική αντίσταση 3 Ω εκτός από αυξημένο χειρισμό ισχύος. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν τη δυνατότητα μέγιστης εκμετάλλευσης της ισχύος των ενισχυτών Hertz HCP και HDP καθώς και όλων των σταθερών ηλεκτρονικών συσκευών 2 Ω. Ο μαγνήτης με φερρίτη διαμέτρου 95 mm δίνει τη δυνατότητα γραμμικής εκτροπής φωνής +/- 4,5 mm, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Το Free Surround Boundary μετακινεί μια μεγαλύτερη ποσότητα αέρα και το προφίλ V-cone βελτιώνει τη διασπορά του offaxis, την πραγματική κατάσταση ακρόασης στο αυτοκίνητο. Το εκλεπτυσμένο καλάθι αλουμινίου εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες δονήσεις.

Pride W 8″

178,00
Ποιότητα ήχου χωρίς συμβιβασμούς! Το Midbas Pride W8 είναι η καλύτερη επιλογή για συστήματα υψηλού προφίλ. Συνήθως έχει ένα μεγάλο

HERTZ – SPL Show SV 200L

199,00
Τo σύστημα ήχου Hertz SV 200L σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ανώτερη απόδοση θερμικής και μηχανικής δυνατότητας. Ο στόχος έχει επιτευχθεί, καθώς το γούφερ διαθέτει ένα πηνίο καθαρού χαλκού τυλιγμένο σε KSV πλαίσιο, ένα υπερμεγέθη μαγνήτη και μια εξαερισμένη πλάκα πυθμένα. Το SV 200L χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία V-cone με τον κώνο κατασκευασμένο από πολτό από ίνες βαμβακιού καθώς και το Lossless Polymer Rubber Surround, προσφέροντας μια ισχυρή απόκριση χαμηλής συχνότητας καθώς και την καλύτερη διασπορά εκτός του άξονα.