Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Mac Audio BLK 1000

149,00
Εξαιρετικά συμπαγής ενισχυτής κλάσης D υψηλής ισχύος Multi Connectivity: Είσοδοι υψηλού και χαμηλού επιπέδου Μόνο είσοδοι υψηλού επιπέδου: Αυτόματο κύκλωμα

HERTZ – Cento Pro CPX 690

189,00
Tο ομοαξονικό CPX 690 τριών δρόμων είναι η καλύτερη λύση για τους λάτρεις που αγαπούν την εξαιρετικά δυναμική ακρόαση με χαμηλές συχνότητες και θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πίσω βάση. Το Tweeter και το Supertweeter διαθέτουν μαγνήτη νεοδυμίου και θόλο Tetolon, 32 mm και 24 mm αντίστοιχα. Η κομψή πρόσοψη έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις εκπομπές εκτός αξόνων και έτσι να βελτιστοποιεί την οριζόντια εγκατάσταση. Όσο για το CPX 165, το CPX 690’s Tweeter και Supertweeter διαθέτει τεχνολογία Radial Venting System για εξαιρετική ψύξη και ακουστική απόδοση. Το ανθεκτικό καλάθι με ακτινικό εξαερισμό διατηρεί τις θερμοκρασίες λειτουργίας χαμηλές. Η παρεχόμενη μάσκα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό στήριγμα ABS υψηλής αντοχής και μεταλλικό πλέγμα για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας με σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας.

HERTZ – Cento Pro CPK 690

229,00
Το ηχοσύστημα αυτοκινήτου Hertzaudio Cento Pro CPK 690 PRO περιλαμβάνει το woofer CP 690 και το tweeter CP 25 με θόλο Tetolon και πηνίο φωνής 25 mm, χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν πολύ ευρεία και γραμμική απόκριση συχνότητας.

Audison SR 4

265,00
O SR 4 είναι ένας DYNAB ενισχυτής τεσσάρων καναλιών, ιδανικός για οδήγηση εμπρός / πίσω, εμπρός / κάτω ή ως