Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

HERTZ – Cento C 165

89,00
Επενδύθηκε πολύς χρόνος στην έρευνα του τέλειου υλικού για τους κώνους γούφερ C 165: μέσα από μια μακρά διαδικασία προσαρμογής των υλικών επιλέχθηκε το SPP-M (Semi Pressed Paper-Mica) , το οποίο διατηρεί τον φυσικό ήχο του ημιπρεσαριστού χαρτί και το ενισχύει με τη σκόνη Mica βελτιώνοντας την ακαμψία. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ελαφρότητας και απόσβεσης , απαραίτητη για μια ισχυρή και ελεγχόμενη εκπομπή . Ο υπερμεγέθης μαγνήτης φερρίτη παρέχει εξαιρετικό έλεγχο ακόμα και σε υψηλότερες εκδρομές

Audison Prima AP 6.5

99,00
Το Audison AP 6.5 διαθέτει πηνίο φωνής με καθαρό χαλκό 32 mm, για χειρισμό υψηλής ισχύος και εξαιρετικό έλεγχο χαμηλής συχνότητας. Όλο το γούφερ δεν χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο για να μεγιστοποιήσει την απόδοση: το προφίλ θόλου έχει βελτιστοποιηθεί με το Vibrometer ανίχνευσης R & D Klippel για να αποκτήσει μια βαθμονομημένη συχνότητα αποκοπής χαμηλής συχνότητας. Το surround διαθέτει το αποκλειστικό ρηχό προφίλ “Triple Wave”, για μέγιστη γραμμική απόκλιση.

Audison Prima AP 6.5 Ω2

99,00
Το Audison AP 6.5 Ω2 woofer αναπτύχθηκε με ονομαστική αντίσταση 2Ω με σκοπό την εκμετάλλευση όλης της ισχύος που διατίθεται από τον ενισχυτή AP8.9 bit ικανό για 65W σε φορτίο 2Ω. Για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του woofer με 95 dB, χρησιμοποιήθηκε ένα πηνίο ύψους περιέλιξης 10 mm με διάμετρο 25 mm, ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα πιο ελαφρύ πηνίο, παρέχοντας παράλληλα μια γραμμική εκτροπή 2,8 mm υψηλότερη από αυτή του AP 6.5 (4Ω) , εξασφαλίζοντας έτσι υψηλές τιμές SPL με ελάχιστη παραμόρφωση ακόμη και σε υψηλά επίπεδα ακρόασης. Για να επεκταθεί το εύρος συχνοτήτων του γούφερ σε χαμηλές συχνότητες μέχρι 50 Hz, έχει επιλεγεί μια συχνότητα συντονισμού 75 Hz, επιτυγχάνοντας εξαιρετική έξοδο χαμηλής συχνότητας ακόμα και χωρίς τη χρήση υπογούφερ.

HERTZ – Cento CX 165

109,00
Τα ομοαξονικά ηχεία αντιπροσωπεύουν μια σημαντική σχεδιαστική πρόκληση λόγω της κρίσιμης φύσης της ακουστικής τους απόδοσης, καθώς είναι εγκατεστημένα σε μια θέση OEM που συχνά δεν ευνοεί την αναπαραγωγή. Για το λόγο αυτό, προκειμένου να επιτευχθούν υψηλές επιδόσεις, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια μηχανικής, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από την ομάδα Ε&Α μας . Το Cento αμφίδρομο ομοαξονικό CX 165 διαθέτει ένα νέο tweeter θόλου Tetolon® 24 mm (0,9 ίντσες) που αποδίδει πιο μουσικό και λεπτομερή ήχο σε σύγκριση με τα πιο παραδοσιακά πλαστικά υλικά . Η διασπορά έχει βελτιστοποιηθεί για ακρόαση εκτός άξονα. Ο κώνος SPP-M (Semi Pressed Paper-Mica) εξασφαλίζει ανώτερα ακουστικά και απόσβεση χαρακτηριστικά.

Audison Prima APX 6.5

119,00
Το APX 6.5 της Audison διαθέτει ένα ομόκεντρο ομοαξονικό tweeter: με ένα μόνο σημείο εκπομπής ήχου είναι δυνατό να επιτευχθεί μια σταθερή in-phase απόκριση, με επακόλουθη ανασυγκρότηση της ακουστικής συγκρίσιμη ενός συστήματος χωριστού γούφερ + tweeter. Οι surround κώνοι των 6.5 ” με το αποκλειστικό ρηχό προφίλ” Triple Wave “, για μέγιστη γραμμική απόκλιση.

HERTZ – Cento CX 570

119,00
Το ομοαξονικό μεγάφωνο Cento CX 570 είναι η λύση για όσους επιθυμούν να αναπαράγουν μια ευρεία περιοχή συχνοτήτων χωρίς να χρησιμοποιήσουν διαιρούμενο σύστημα.: το coax tweeter προσθέτει στην απόκριση του woofer βελτιστοποιώντας την ευκολία εγκατάστασης. Το tweeter νεοδυμίου με ενσωματωμένο crossover, συμπιεσμένο κώνο με βαθιές ραβδώσεις για μέγιστη ακαμψία και ακριβή βελτιστοποίηση της διάταξης του κινητήρα συμβάλλει στη βελτίωση της γραμμικότητας του ήχου, της απόκρισης εκτός άξονα και της ποιότητας του χρόνου. Χάρη στην τεχνολογία RHFC, το tweeter μπορεί να είναι προσανατολισμένο, υπό γωνία 10 °, για να ελέγχει τη διασπορά και να πλησιάζει την ιδανική απόκριση συχνότητας.

Audison Prima APX 570

129,00
Το APX 570 της Audison διαθέτει ένα ομόκεντρο ομοαξονικό tweeter: με ένα μόνο σημείο εκπομπής ήχου είναι δυνατό να επιτευχθεί μια σταθερή in-phase απόκριση, με επακόλουθη ανασυγκρότηση της ακουστικής συγκρίσιμη ενός συστήματος χωριστού γούφερ + tweeter. Οι surround κώνοι των 5 x 7 ” με το αποκλειστικό ρηχό προφίλ” Triple Wave “, για μέγιστη γραμμική απόκλιση.

HERTZ – Cento CK 130

159,00
Διαιρούμενο συστήμα Ηχείων Cento CK 130 με το νέο Tweeter C 26 που διαθέτει θόλο Tetolon® 26 mm (1 ίντσα) και πηνίο φωνής 20 mm (0,8 in.) Για λεπτομερή και φυσική αναπαραγωγή μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων. Η ομάδα R & D εργάστηκε εκτεταμένα για να βελτιστοποιήσει τα χαρακτηριστικά διασποράς C 26 για να μεγιστοποιήσει την απόδοση στο σημείο ακρόασης, με φυσική και προοδευτική ανατροπή και φυσικό στίγμα που ευνοεί τη γραμμικότητα συχνοτήτων.